Assalamualaikum Moms.

Baru mula cuti sekolah, tapi Moms dah mula shopping barang nak ke sekolah untuk anak-anak kan? Yelah, cuti hujung tahunlah sedara nak kahwin, makcik nak buat kenduri doa selamat, kawan nak buat majlis akikah untuk anak yang baru lahir dan macam-macam program lagi lah! Belum masuk plan holiday ke luar negara lagi bersama keluarga. Kerja di office pula, semuanya urgent nak dihabiskan sebelum bercuti panjang. Kelam kabut pulak rasanya!

Ye, kami paham semua tu! Jadi kami di Pretty B Hijab nak memudahkan perancangan membeli belah Moms semua!

Memperkenalkan,

Set Jom Ke Sekolah dari Pretty B Hijab.
Tahun ini, kami menawarkan 2 Set untuk Jr Muslimah yang Cilik.
.
🌟 Jom Ke Sekolah : Set Cemerlang 🌟
————————————————————
▶3 Tudung Sekolah (pelbagai pilihan warna)
▶2 Anak Tudung (Cotton & Lycra)
⏩PERCUMA Customized Bag Tag (nama anak & no tel kecemasan)
⏩PERCUMA Hadiah Misteri 🎁 (Selagi stok masih ada)
.
⭐ Jom Ke Sekolah : Set Bijak ⭐
—————————————————
▶2 Tudung Sekolah (pelbagai pilihan warna)
▶1 Anak Tudung Lycra
⏩PERCUMA Hadiah Misteri 🎁 (Selagi stok masih ada)
.
Untuk anak-anak yang baru nak masuk ke alam persekolahan, Moms yang bijak mesti mendapatkan Set JKS kami sebab ianya persediaan lengkap untuk Jr Muslimah menghadapi alam persekolahan dengan kelihatan comel dan sopan. 😉
.

.
Jangan lupa, hadiah misteri hanya untuk pembeli terawal sahaja, ya! 🎁

Pembelian mudah di website kami atau boleh Whatsapp kami di 6010-308-1868 untuk info lanjut 🙂

 

Advertisements